Pravila privatnosti


Molimo Vas da pročitate uvjete prije nego počnete koristiti našu stranicu. Korištenjem stranice prihvaćate činjenicu da se slažete s pridržavanjem pravila.

Kucanade.hr poštuje Vašu privatnost i poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obavezama, a to uključuje i Uredbu 2016/679/EU (GDPR).

Koje podatke prikupljamo

Ova web stranica koristi kolačiće, i to privremene, kolačiće ‘prve strane’ i one s ‘treće strane’ koje su postavljene od drugih web stranica poput Google-a. Kolačići ne šalju spam poštu niti pamte Vaše lozinke.

Kome mogu biti otkriveni Vaši osobni podaci

Vaši podaci mogu se podijeliti s trećim pravnim osobama samo ako za to postoji pravna osnova. Kako
bismo unaprijedili Vaše iskustvo, ova web stranica spojena je na Google Analytics.

Preko Google Analytics informacije se dijele na anonimnoj osnovi, a uključuje IP adrese i podatke iz
‘kolačića’. Kako Google prati podatke i kako ih Vi možete regulirati, pronađite ovdje.

Što su kolačići?

Kolačići (tzv. cookies) su minijaturne datoteke koje se pohranjuju na računalo ili mobilni uređaj kada posjetimo neku web stranicu. Kolačići dozvoljavaju web stranici da “zapamti” aktivnosti ili postavke posjetitelja iz prethodnih posjeta, kako bi ih pri sljedećoj posjeti mogla automatski primijeniti. Na taj način web stranica već “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Kolačići se najčešće koriste za pamćenje specifičnih preferencija korisnika, za pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, za skupljanje analitičkih podataka ili za promotivne kampanje.